Results 1 to 3 of 3

Thread: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME Problem

  1. #1
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    NYC
    Posts
    742

    UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME Problem

    Hey guys. i have a problem with my 2xRaptors in Raid on the IC7-G. Everything is alright in the bios and detection of the raid is ok, but when it starts to load into windows, a Blue screen says UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME. Is there a way to fix this becasue i hate to redo my setup again. thanks

    E6600 SL9S8 Malay
    ASUS P5W64( no mods )
    Mushkin (2 x 1GB) XP2-6400
    ATI x850xt
    2 x 150GB WD Raptor RAID
    Thermalright Ultra-120
    SilverStone ST56ZF 560W


  2. #2
    Xtreme Member
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Michigan
    Posts
    203
    Boot from the Xp cd and choose recovery console, then run check disk.

  3. #3
    Xtreme Relic
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Hilton Head, S.C.
    Posts
    6,278
    Originally posted by Adam217
    Boot from the Xp cd and choose recovery console, then run check disk.
    My first thought also. If the second line of the Stop error is 0xC0000032, then the file system is damaged and you should be able to repair it as Adam suggests.

    I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
    Hunter S. Thompson (1939 - 2005)

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •