Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 25 of 55

Thread: GSKILL F2-6400CL5D-4GBPQ info

  1. #1

    GSKILL F2-6400CL5D-4GBPQ info

    i tested while ago and now is realy to sell.
    now i am doing motherboard compatible testing
    with P5N-E 650i i can easy DDR2 800 CL5-4-3-5 2T with 1.95v (lowest v-dimm by P5N-E)
    however overclocking for 4GB is really hard....
    other testing pic will be up soon


    GST
    Feel free to contact ustech@gskillusa.com or use our G.Skill Q&A Sub-Forum, if having any questions about G.Skill products

    Check out our items on NewEgg

  2. #2
    Egyptian OverClocker
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Cairo, Egypt
    Posts
    3,375
    will be waiting for ur results, some friends here in Egypt are asking me for those rams
    Soon to be :
    ASUS P8P67 Deluxe, Intel SB i7-2600k, G.Skill Rj-X F3-12800CL6D-4GBXH, MSI HD6950 2GB, Corsair 750AX, Intel 80GB G2 SSD, DELL U2410

    Used to be: SaFrOuT

  3. #3
    it is like this

    Feel free to contact ustech@gskillusa.com or use our G.Skill Q&A Sub-Forum, if having any questions about G.Skill products

    Check out our items on NewEgg

  4. #4
    Xtreme Legend
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Australia
    Posts
    17,468
    you just need a 64-bit system now hehehe
    Team.AU
    Got tube?
    GIGABYTE Australia
    Need a GIGABYTE bios or support?



  5. #5
    Quote Originally Posted by dinos22
    you just need a 64-bit system now hehehe
    i know
    i want to try 8GB all together!!
    Feel free to contact ustech@gskillusa.com or use our G.Skill Q&A Sub-Forum, if having any questions about G.Skill products

    Check out our items on NewEgg

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Temecula CA
    Posts
    69
    I'm getting BSODs with this ram in Vista ultimate 64 bit when Windows starts, I have tried 1x2GB stick and it works fine, I have tested both sticks and they are ok. any help will be appreciated.

    Thanx in advance

  7. #7
    please give me more spec of your pc
    Feel free to contact ustech@gskillusa.com or use our G.Skill Q&A Sub-Forum, if having any questions about G.Skill products

    Check out our items on NewEgg

  8. #8
    Champion
    Join Date
    May 2006
    Location
    Bangkok, Thailand
    Posts
    1,377
    Quote Originally Posted by G.S Technician
    i tested while ago and now is realy to sell.
    now i am doing motherboard compatible testing
    with P5N-E 650i i can easy DDR2 800 CL5-4-3-5 2T with 1.95v (lowest v-dimm by P5N-E)
    however overclocking for 4GB is really hard....
    other testing pic will be up soon


    GST
    So if i use on P965 chip, How the CL on 800MHz ?

    ps. i'll waiting for sample is send to overclockzone

    best regards
    ZoLKoRn.
    Sorry For My English
    OverclockZone Team
    THAILAND

  9. #9
    Quote Originally Posted by ZoLKoRn
    So if i use on P965 chip, How the CL on 800MHz ?

    ps. i'll waiting for sample is send to overclockzone

    best regards
    ZoLKoRn.
    i think 5-4-4-x should be ok

    Feel free to contact ustech@gskillusa.com or use our G.Skill Q&A Sub-Forum, if having any questions about G.Skill products

    Check out our items on NewEgg

  10. #10
    Registered User
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Temecula CA
    Posts
    69
    Quote Originally Posted by G.S Technician
    please give me more spec of your pc
    Here ya go

    eVGA nForce 680i SLi, OCZ XTC Ram Cooler
    Intel Core 2 Extreme QX6700 @ 3.3GHz, Tuniq Tower
    2 X eVGA 8800 GTX, Silverstone Zeus ST85ZF 850w
    4 GB G.Skill DDR2 800 , Plextor PX-716SA
    WD 74 GB Raptor , Dell 2405 FPW, 1920x1200
    Microsoft Habu, Saitek Eclipse II, CM Stacker 830 Black
    Windows Vista Ultimate 64bit , Sennheiser HD555s.

    680i bios = P24
    GPU Drivers = 100.59
    Windows Vista Ultimate 64 bit with all updates

    if theres anything else you need let me know.
    Last edited by lee63; 02-05-2007 at 01:03 PM.

  11. #11
    Champion
    Join Date
    May 2006
    Location
    Bangkok, Thailand
    Posts
    1,377
    Thank you sir.
    Sorry For My English
    OverclockZone Team
    THAILAND

  12. #12
    Registered User
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Temecula CA
    Posts
    69
    Well ??? Mr G.Skill.

  13. #13
    Quote Originally Posted by lee63
    Here ya go

    eVGA nForce 680i SLi, OCZ XTC Ram Cooler
    Intel Core 2 Extreme QX6700 @ 3.3GHz, Tuniq Tower
    2 X eVGA 8800 GTX, Silverstone Zeus ST85ZF 850w
    4 GB G.Skill DDR2 800 , Plextor PX-716SA
    WD 74 GB Raptor , Dell 2405 FPW, 1920x1200
    Microsoft Habu, Saitek Eclipse II, CM Stacker 830 Black
    Windows Vista Ultimate 64bit , Sennheiser HD555s.

    680i bios = P24
    GPU Drivers = 100.59
    Windows Vista Ultimate 64 bit with all updates

    if theres anything else you need let me know.
    bsod with EVGA 680i motherboard... hummm that is weird.
    with 680i mobo there is no issue tho
    maybe just rma the ram. have you test one by one?
    using all auto seting
    Feel free to contact ustech@gskillusa.com or use our G.Skill Q&A Sub-Forum, if having any questions about G.Skill products

    Check out our items on NewEgg

  14. #14
    Registered User
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Temecula CA
    Posts
    69
    Yes I have tested each one and they work fine, all 4GB worked fine in XP64 bit also, I did not test them on auto, I had my voltage @1.9, 800Mhz and timings @ 5-5-5-15, the BSODs are random, its really weird, I think its the OS.

  15. #15
    test it with XP64bit again. i am sure mobo and ram is good to run together.
    Feel free to contact ustech@gskillusa.com or use our G.Skill Q&A Sub-Forum, if having any questions about G.Skill products

    Check out our items on NewEgg

  16. #16
    Registered User
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    11
    Hey anyone got any links of some benching done with this ram? Just wondering what everyone is able to get out of them. I have 2kits in my Asus Crosshair AM2 5000. Running it at 757.2MHz right now with Cas 5-4-4-10-16-30-2-4-2 with 2Volts going to it. Has ran memtest+ 1.7 for 24+hours so far with no errors. Hope I will be trying to up the MHz back to 801MHz some time later this week when I oc my cpu alittle more. I had them running at 807MHz before with a smaller cpu overclock with those timing and it also did memtest+ 1.7 for 24+hours with no errors. Great ram so far. Also my ram temps are usually in the mid 80's with the little thermo sensor I put inside the heatspreader.

  17. #17
    Quote Originally Posted by Space_Man
    Hey anyone got any links of some benching done with this ram? Just wondering what everyone is able to get out of them. I have 2kits in my Asus Crosshair AM2 5000. Running it at 757.2MHz right now with Cas 5-4-4-10-16-30-2-4-2 with 2Volts going to it. Has ran memtest+ 1.7 for 24+hours so far with no errors. Hope I will be trying to up the MHz back to 801MHz some time later this week when I oc my cpu alittle more. I had them running at 807MHz before with a smaller cpu overclock with those timing and it also did memtest+ 1.7 for 24+hours with no errors. Great ram so far. Also my ram temps are usually in the mid 80's with the little thermo sensor I put inside the heatspreader.
    should not need 2.v to run, 1.8v is good enough
    Feel free to contact ustech@gskillusa.com or use our G.Skill Q&A Sub-Forum, if having any questions about G.Skill products

    Check out our items on NewEgg

  18. #18
    Registered User
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2
    Anyone have any luck with overclocking this set to around ddr-900 speeds?
    e6420 @3650mhz w/ Thermalright Ultra 120
    P5N32-E SLI Plus @1826qdr
    G.Skill HZ 2x1gb PC6400 @913mhz 4/4/4/12
    2x EVGA 8800 GTS 640MB SLI @634/2000
    WD Raptor 150GB and 74GB
    X-Fi XtremeGamer
    Thermaltake Toughpower 750 watt
    Razer Copperhead
    Dell 2007wfp

  19. #19
    Xtreme Member
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Cape Town, South Africa
    Posts
    228
    Anyone overclocked with lower latencies at higher speeds please post your results!!!! I'm hoping my set will see at least DDR900 speeds...

    Edit: You guys thought about entering the market in Africa yet? Please PM me if you are interested as I'd like to be a supplier of your products here
    Last edited by andyddr; 06-05-2007 at 12:14 PM.
    "The only difference between me and a madman is that I'm not mad."
    - Salvador Dali (1904-1989)

  20. #20
    Registered User
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    63
    Quote Originally Posted by lee63 View Post
    Yes I have tested each one and they work fine, all 4GB worked fine in XP64 bit also, I did not test them on auto, I had my voltage @1.9, 800Mhz and timings @ 5-5-5-15, the BSODs are random, its really weird, I think its the OS.
    There is a patch out from M$, boot useing 1 stick find the patch, install, shutdown install next stick and bam your fixed
    Primary Rig


    Manufacturer: GOZ
    Processor: Q9550 @ 4.0GHz cooled by H2O
    Mobo: GIGABYTE EP45-UD3P
    Memory: 8gig Kinston Hyper X 1066
    Hard Drive: 2x 74gig Raptors in Raid 0/WD 640
    Video Card: NVIDIA GeForce GTX 280
    Monitor: BenQ FP202W
    Sound Card: Creative XTreme Gamer X-Fi
    Speakers/Headphones: Logitech Z-5500 5.1/PS3 HeadSet
    Keyboard: Razer Lycosa
    Mouse: Razer Death Adder
    Mouse Surface: Razor DESTRUCTOR
    Windows 7 Pro 64bit


    Cooled by

    MC-TDX
    D5
    HWlabs 240GTX
    and a crap load of yates

  21. #21
    Quote Originally Posted by GOZ View Post
    There is a patch out from M$, boot useing 1 stick find the patch, install, shutdown install next stick and bam your fixed
    possible link me to that patch?
    Feel free to contact ustech@gskillusa.com or use our G.Skill Q&A Sub-Forum, if having any questions about G.Skill products

    Check out our items on NewEgg

  22. #22
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    North Yorkshire
    Posts
    422
    Quote Originally Posted by G.S Technician View Post
    possible link me to that patch?
    I have ordered this memory and am running vista x64. The BSOD boot problem seems to be a general one using any 4GB memory with vista x64. A google found this patch http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
    check this thread out for more detail on vista x64 and 4gb problem
    http://forums.microsoft.com/technet/...&tf=0&pageid=4
    - seems to work according to the last few posts. I will find out if it does if I get the same BSOD problems when my memory is delivered tomorrow!
    Last edited by sesdave; 07-05-2007 at 08:22 AM.
    Q6600 - L729A959
    VID1.2625 @3.72GHz (465x8) 1.4625v(BIOS)
    P5K Premium (0702 BIOS)
    Win7 Ultimate x64
    Ultima-90
    4x1GB Ballistix 8500C5 @ 1166 5-5-5-12 2.2v
    MSI 5770 Hawk 1030/1330 - 1.25v
    2 x Hitachi T7K500 320MB - Matrix RAID 0/1
    Hiper Type R 680w

  23. #23
    Quote Originally Posted by sesdave View Post
    I have ordered this memory and am running vista x64. The BSOD boot problem seems to be a general one using any 4GB memory with vista x64. A google found this patch http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
    check this thread out for more detail on vista x64 and 4gb problem
    http://forums.microsoft.com/technet/...&tf=0&pageid=4
    - seems to work according to the last few posts. I will find out if it does if I get the same BSOD problems when my memory is delivered tomorrow!
    nice, thx for this info
    Feel free to contact ustech@gskillusa.com or use our G.Skill Q&A Sub-Forum, if having any questions about G.Skill products

    Check out our items on NewEgg

  24. #24
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    North Yorkshire
    Posts
    422
    Quote Originally Posted by G.S Technician View Post
    nice, thx for this info
    Got them ,tried them and they are going back!. My P5W DH v1.04g doesnt seem to like them. The board would only post and boot to winxp pro with SPD enabled - unable to boot with manual stock settings in BIOS . Tried with latest 2103 BIOS same result. I then found I couldn't set them to rated settings with memset without windows freezing. I tried 1.8, 1.9 and 2.0v just to be sure and swapping sticks around in orange slots. This was running with 400 FSB, DDR800 fsb=1.3,MCH=1.65,ICH=1.2v . I tried MCH =1.75 but no go.
    I tried vista x64 and it hung after initial logo screen so I didnt even bother going any further - probably needs the patch but I suspect this is more of a MB compatibility problem. .I thought these would be a better choice than my original choice of 4x1GB ballistix 8500C5's as they would be less of a load on the Memory controller.

    Heyho - you win some ,you lose some.! The P5W can be a bit picky due to the 975x chip.
    Last edited by sesdave; 07-06-2007 at 08:48 AM.
    Q6600 - L729A959
    VID1.2625 @3.72GHz (465x8) 1.4625v(BIOS)
    P5K Premium (0702 BIOS)
    Win7 Ultimate x64
    Ultima-90
    4x1GB Ballistix 8500C5 @ 1166 5-5-5-12 2.2v
    MSI 5770 Hawk 1030/1330 - 1.25v
    2 x Hitachi T7K500 320MB - Matrix RAID 0/1
    Hiper Type R 680w

  25. #25
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Florida
    Posts
    254
    damn I'm trying to get these down to 4-4-4-12 @450 on my IP-35 pro and its just not happening. not sure if its the kit or this board but i just cant seem to get things going here.

    run up to 500 @ 5-5-5-15 though. so at least thats good.

    any help w/ some suggested timings would be great.
    C2Q Rig.... C2Q Q6600 @ 3.6ghz | Abit IP35 Pro | 2 x 1gb G.Skill DDR2 PC6400 | eVGA 8800gts 320 x 2 | Silverstone TJ-09
    i7 Rig.... i7 920 @ --ghz | eVGA x58 | 3 x 1gb G.Skill DDR3 1600 | eVGA -------- | Caseless
    FAH Quad / GPU Farm....To be continued....
    My Folding Stats...

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •