Page 10 of 85 FirstFirst ... 789101112132060 ... LastLast
Results 226 to 250 of 2117

Thread: RD600 first look and general questions

  1. #226
    the jedi master
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Manchester uk/Sunnyvale CA
    Posts
    3,885
    Bios shots as promised, I left them as thumbs, just click to get the larger pic.

    I will answer questions here on the options.

    T
    Got a problem with your OCZ product....?
    Have a look over here
    Tony AKA BigToe


    Tuning PC's for speed...Run whats fast, not what you think is fast

  2. #227
    the jedi master
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Manchester uk/Sunnyvale CA
    Posts
    3,885
    It will do higher than 511 but from XP only at this time, Oskar may add more options to bios though.

    I will say with async ram clocking higher multi cpu's really are the way to go now keeping 500fsb the real max limit.
    Got a problem with your OCZ product....?
    Have a look over here
    Tony AKA BigToe


    Tuning PC's for speed...Run whats fast, not what you think is fast

  3. #228
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    May 2004
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    761
    I want one

    intel i7 3770k 4.40GHz
    ASUS Maximus V Extreme
    EVGA GTX 680 FTW
    16GB GSKill 2400MHz
    (1) OCZ Vertex 3 60GB SSD
    (1) Samsung 840 Pro 256GB SSD
    (1) 1.5 TB WD Caviar Green SATA
    Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional
    Corsair 700D
    Corsair AX850
    Water Cooled (EK blocks on CPU and GPU, TA 120.4, DDC-1+ with XSPC ResTop)

  4. #229
    Xtreme Guru
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Athens, Greece
    Posts
    3,653
    OMG i feel like a noob! All this NB voltages...
    Project ZEUS II

    Asus Rampage II Extreme
    Intel I7 920 D0 3930A @ 4.50GHz (21 X 214mhz)
    3 x 2GB G.Skill Trident 1600 @ 1716MHz (6-8-6-20-1N)
    2 x Asus HD 6870 CrossFire @ 1000/1100MHz
    OCZ Vertex 2 60GB | Intel X25-M 120GB | WD Velociraptor 150GB | Seagate FreeAgent XTreme 1.5TB esata
    Asus Xonar DX | Logitech Z-5500 | LG W2600HP 26" S-IPS LCD

    Watercooling setup:
    1st loop -> Radiator: 2 x ThermoChill PA120.3 | Pump: Laing DDC-3.25 with Alphacool HF 38 top | CPU: Swiftech Apogee XT | Chipset: Swiftech MCW-NBMAX | Tubing: Masterkleer 1/2" UV
    2nd loop -> Radiator: ThermoChill PA120.3 | Pump: Laing DDC-3.2 with Alphacool HF 38 top | GPU: 2 x EK FC-6870 | Tubing: Masterkleer 1/2" UV


    Assembled in Mountain Mods Ascension Trinity
    Powered by Corsair Professional Series Gold AX1200

  5. #230
    Xtreme Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    178
    Holly smokes... Im a OCing noob as it is now...if i ever get that board ill have to hire in support to help me clock it.. dammmmmmmmmn man...Ill take a week off work to play with it cause.. thats insane!
    E6600 L629B
    Asus Striker Extreme testing. I hope DFI can make my dreams come true!
    CELL SHOCK PC6400
    Tuniq tower 120
    MSI 7900GTO
    OCZ 600W

  6. #231
    the jedi master
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Manchester uk/Sunnyvale CA
    Posts
    3,885
    Quote Originally Posted by Turtle 1
    Tony is it true that the RD600 offers only 8x pci-e in XF if so what happened to the 16x pci-e in XF???

    http://www.channelregister.co.uk/200..._launch_nears/
    Its 16X with one card or 8x8 with 2, issue is just like Nf4 its fast with dual cards, I actually feel 16X 16X is not needed.
    Got a problem with your OCZ product....?
    Have a look over here
    Tony AKA BigToe


    Tuning PC's for speed...Run whats fast, not what you think is fast

  7. #232
    Xtreme Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    143
    Quote Originally Posted by Tony
    Bios shots as promised, I left them as thumbs, just click to get the larger pic.

    I will answer questions here on the options.

    T
    Is that manual IRQ selection I see?

    God that'll be nice, hopefully no more sound card issues.

    Thanks for the shots Tony.

  8. #233
    Xtreme Member
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Sweden
    Posts
    100
    What is the max cpu voltage on the motherboard?
    Asus P5W DH Deluxe, E6700 @ 3.6Ghz, Super Talent PC6400 4Gb, nVidia 7600GS, Creative X-Fi

  9. #234
    the jedi master
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Manchester uk/Sunnyvale CA
    Posts
    3,885
    Quote Originally Posted by Gascogne
    What is the max cpu voltage on the motherboard?
    I quoted that way back...1.6+121.25%
    Got a problem with your OCZ product....?
    Have a look over here
    Tony AKA BigToe


    Tuning PC's for speed...Run whats fast, not what you think is fast

  10. #235
    Tyler Durden
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Massachusetts, USA
    Posts
    5,668
    Quote Originally Posted by Tony
    Its 16X with one card or 8x8 with 2, issue is just like Nf4 its fast with dual cards, I actually feel 16X 16X is not needed.
    Wasn't the RD580 16x16 with 2 cards?
    Formerly XIP, now just P.

  11. #236
    the jedi master
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Manchester uk/Sunnyvale CA
    Posts
    3,885
    Just so you know.

    FSB CPU 511 max thru bios
    MEM FSB 658 Thru bios, so 1316 max DDR2


    T
    Got a problem with your OCZ product....?
    Have a look over here
    Tony AKA BigToe


    Tuning PC's for speed...Run whats fast, not what you think is fast

  12. #237
    the jedi master
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Manchester uk/Sunnyvale CA
    Posts
    3,885
    Quote Originally Posted by EnJoY
    Wasn't the RD580 16x16 with 2 cards?
    yes it was
    Got a problem with your OCZ product....?
    Have a look over here
    Tony AKA BigToe


    Tuning PC's for speed...Run whats fast, not what you think is fast

  13. #238
    Xtreme Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    319
    Please tell me the manual for that tells me what a PLL is instead of being like the DAGF and giving me what a sata or ide port is in 19 languages

    Those settings are amazing. It makes this ASUS look crippled.. not that it doesn't already look crippled. I want to have that board's children.
    Quote Originally Posted by asus support
    Originally Posted by Asus Support
    Hello,

    The tech support team, unfortunately, is not 'in the loop' regarding what, if any, changes are planned for any BIOS, for any board, so we can't say what, if anything may be done, or when it's released, nor does our engineering department have a point of contact for this type of query. All we can suggest if you own the board is to check the download page periodically to see what is available.


    Regards,

    Asus Support Team

  14. #239
    Xtremely Addicted
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    NL
    Posts
    2,502
    Any info on 4 pin native psu's? Stil using a 520 Modstream

  15. #240
    Tyler Durden
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Massachusetts, USA
    Posts
    5,668
    Quote Originally Posted by Tony
    yes it was
    Could you share some insight as to why they downgraded this part of the chipset Tony? I understand you don't feel it makes a noticable impact as you've already stated, but I'm curious if you have any idea why the decision was made?

    Thanks btw for all your info on this and your continuing work with it Tony.
    Formerly XIP, now just P.

  16. #241
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Croatia, Europe
    Posts
    549
    Man so many options, we'll need like a 50 page guide for this... Me like
    thnx for the shots Tony
    DFI ICFX3200 07/30 w/ MCW30
    E6600 L632A407 w/ EK Supreme
    Powercolor HD3870 w/ MCW60
    OCZ Reaper 2x2GB CAS4
    WD Caviar Black 1TB
    Silverstone Strider 750W
    MM U2-UFO Extended CYO
    CPU & NB loop = PA120.3, DDC 18W w/ Petra's top, 7/16''
    VGA loop = PA120.2, DDC 18W w/ Petra's top, 7/16''
    10 fans on 7V, PX-750A, all on SM 930BF

    " Having a DFI board is like having a hot girlfriend thats a total b1tch" ...

  17. #242
    Xtreme Legend
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Australia
    Posts
    17,468
    Quote Originally Posted by Tony
    Guys some more info for you.

    RD600 is not as fast as i975 for superPI, if this matters to you and you spend all your life watching the PC crunch 20 loops then this is not the board for you.
    .
    i'd give it a miss for sure..........unfortunately i'm one of those sad individuals
    Team.AU
    Got tube?
    GIGABYTE Australia
    Need a GIGABYTE bios or support?



  18. #243
    Xtreme Member
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Sweden
    Posts
    100
    Quote Originally Posted by Tony
    I quoted that way back...1.6+121.25%
    So if I understand it right, roughly 1.9v is maximum?
    Asus P5W DH Deluxe, E6700 @ 3.6Ghz, Super Talent PC6400 4Gb, nVidia 7600GS, Creative X-Fi

  19. #244
    Xtreme Addict
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Edinburgh - UK
    Posts
    1,365
    FARK!

    Just seen the BIOS screen, how on EARTH can we already be passing judgement on this board?!?! It'll take MONTHS to get this board configured right testing all those settings

    This board has SERIOUS potential and if it's already hitting 511 odd MHz then the future is defiantly bright for the RD600

  20. #245
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Croatia, Europe
    Posts
    549
    Quote Originally Posted by Johnny Bravo
    FARK!

    Just seen the BIOS screen, how on EARTH can we already be passing judgement on this board?!?! It'll take MONTHS to get this board configured right testing all those settings

    This board has SERIOUS potential and if it's already hitting 511 odd MHz then the future is defiantly bright for the RD600
    well BIOS max is 511MHz, you can't set it higher (in this rev. of BIOS)...

    @Gascogne: 1.94V to be precise
    DFI ICFX3200 07/30 w/ MCW30
    E6600 L632A407 w/ EK Supreme
    Powercolor HD3870 w/ MCW60
    OCZ Reaper 2x2GB CAS4
    WD Caviar Black 1TB
    Silverstone Strider 750W
    MM U2-UFO Extended CYO
    CPU & NB loop = PA120.3, DDC 18W w/ Petra's top, 7/16''
    VGA loop = PA120.2, DDC 18W w/ Petra's top, 7/16''
    10 fans on 7V, PX-750A, all on SM 930BF

    " Having a DFI board is like having a hot girlfriend thats a total b1tch" ...

  21. #246
    Xtreme Member
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Sweden
    Posts
    100
    Quote Originally Posted by marauder16
    @Gascogne: 1.94V to be precise
    Sweet thanks, I really want the board now.
    Asus P5W DH Deluxe, E6700 @ 3.6Ghz, Super Talent PC6400 4Gb, nVidia 7600GS, Creative X-Fi

  22. #247
    the jedi master
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Manchester uk/Sunnyvale CA
    Posts
    3,885
    Quote Originally Posted by EnJoY
    Could you share some insight as to why they downgraded this part of the chipset Tony? I understand you don't feel it makes a noticable impact as you've already stated, but I'm curious if you have any idea why the decision was made?

    Thanks btw for all your info on this and your continuing work with it Tony.
    RD600 is actually quite old, I have a board here from over a year ago using a very early version of the chipset.

    As far as i know there are 14 revisions of the chipset now, 13 and 14 being the best.

    So....this chipset was actually designed ways back with RD480 which was 8 x 8 also.

    EDIT: AMD just corrected me, 4 revisions of RD600, 13 and 14 being the 3rd and 4th...so 4 respins overall.
    Last edited by Tony; 12-11-2006 at 04:01 PM.
    Got a problem with your OCZ product....?
    Have a look over here
    Tony AKA BigToe


    Tuning PC's for speed...Run whats fast, not what you think is fast

  23. #248
    the jedi master
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Manchester uk/Sunnyvale CA
    Posts
    3,885
    Quote Originally Posted by dinos22
    i'd give it a miss for sure..........unfortunately i'm one of those sad individuals
    DFI make an i680 also you know, I will be previewing this also soon
    Got a problem with your OCZ product....?
    Have a look over here
    Tony AKA BigToe


    Tuning PC's for speed...Run whats fast, not what you think is fast

  24. #249
    Diablo 3! Who's Excited?
    Join Date
    May 2005
    Location
    Boulder, Colorado
    Posts
    9,440
    Jeez..well good thing it won't be widely available till spring, I'll have plenty of time to save for a new setup.

  25. #250
    Champion
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Budapest, Hungary
    Posts
    1,052
    Quote Originally Posted by Tony
    Please tell me what is not sounding good?
    I take it super pi matters to you?

    some facts for this board.

    It runs sli damn fast with a special driver. It clocks ram as high as commando, it does xfire just fine and has the ability to bond the dual lan also.

    I can't see why you would make a comment about a board just because i say its 0.05 secs slower at Pi 1M?

    0.05 secs not so bad, for a better Pi run we oc more
    I like the board, but only 100 pcs before xmas its very very limited.. i dont understand DFI, they could sell more only in this 2 weeks i think

    #251 But which board will be faster in Pi and 3D, and which can get higher fsb.. its secret too

    #254 I hope so
    Last edited by Achill3uS; 12-11-2006 at 02:48 PM.
    Quote Originally Posted by AndreYang View Post
    I think mine is better.

Page 10 of 85 FirstFirst ... 789101112132060 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •