Results 1 to 13 of 13

Thread: AMD DDR2 motherboard compatible list

  1. #1

    AMD DDR2 motherboard compatible list

    please let us know what AMD motherboard and what model of GSKILL ram you use, compatible or not. thank you

    F2-6400CL4D-2GBPK | Asus Crosshair | 590 chipset | very stable at 4-4-4-12 1T @ 1.95v
    F2-6400PHU2-2GBNS | MSI K9N Ultra-2F | 570 chipset | unstable, tousands of errors in memtest86+



    ex:
    F2-6400PHU2-2GBHZ | Asus M2N32 | 590 chipset | no problem
    F2-6400PHU2-2GBNS | Asus M2N32 | 590 chipset | can't boot
    Last edited by GSKILL TECH; 03-28-2007 at 09:13 AM.
    Feel free to contact ustech@gskillusa.com or use our G.Skill Q&A Sub-Forum, if having any questions about G.Skill products

    Check out our items on NewEgg

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    71
    Will the F2-5400PHU1-1GBLA work with a biostar Tforce 6100 AM2?

    http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813138027

    Witch G.Skill memory can i use on this MB?

    Thankx

  3. #3
    Xtreme Member
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Portland, Oregon
    Posts
    174

    Hope it is compatible with Abit 570 Ultra board!

    Just ordered F2-6400PHU2-2GBHZ with Abit KN9 Ultra 570 ultra board. Hoping for the best! Will let you guys know what happens!

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    2
    F2-6400PHU2-2GBNS | MSI K9N Ultra-2F | 570 chipset | unstable, tousands of errors in memtest86+

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    59
    F2-6400CL4D-2GBPK | Asus Crosshair | 590 chipset | very stable at 4-4-4-12 1T @ 1.95v
    Rig #1
    DFI UTNF4 SLI Dr Expert (Bios 04/06)
    AMD64 3500+ @2.8
    G.Skill F1-4000B1U2 2GB (3-3-3-7 1T @2.7v)
    2 Enermax Liberty 620w PSU's
    Leadtek PX7800GT (2 SLI )

    Rig #2
    DFI LPUT NF590 SLI M2R/G
    Amd64 X2-6000+
    G.Skill F@-6400PHU2-2GBHZ (4-4-4-12)
    Asus EN8800 GTX
    Zippy 850w

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1
    I'm thinking of putting together
    2x 1GB sticks of G.Skill DDR2 800's, their F2-6400NQ's
    with a
    GIGABYTE GA-M61P-S3 AM2 Socket Nvidia GeForce 6100 AMD Mobo

    Anyone have any experience with their possible (or lack thereof) compatibility?

    Thanks!

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    59
    F2-6400HU2-2GBHZ | DFI LP UT NF590 SLI-M2R/G | 590 Chipset | Stable @ 4-4-4-12 1T 2.1v 800Mhz

    Stable @ 5-4-4-5 2T 2.35v 1180Mhz
    Rig #1
    DFI UTNF4 SLI Dr Expert (Bios 04/06)
    AMD64 3500+ @2.8
    G.Skill F1-4000B1U2 2GB (3-3-3-7 1T @2.7v)
    2 Enermax Liberty 620w PSU's
    Leadtek PX7800GT (2 SLI )

    Rig #2
    DFI LPUT NF590 SLI M2R/G
    Amd64 X2-6000+
    G.Skill F@-6400PHU2-2GBHZ (4-4-4-12)
    Asus EN8800 GTX
    Zippy 850w

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    61
    F2-6400CL4D-2GBHK | Asus Crosshair | 590 Chipset | Stable @ 4-4-3-5 2.2V tRc 14 (2t) 940mhz (<---- I believe cause it was 470 so x 2 = that)
    Last edited by ohsnapsjay08; 09-07-2007 at 09:36 AM.
    Intel™ I5-750 @ 2.7 160 x 17
    Asus™ Maximus Formula III 1156
    e-Evga GTS 250 1gb DDR3
    4GB G.SKILL Ripjaws DDR3 1600 (PC2 12800)
    CORSAIR|CMPSU-750TX 750W RT
    2x Raptor 74gb in Raid 0
    WD Cavier SE16 250GB 7200RPM SATA (as back up)

    3DMARK06 Score : n/a

    Having to upgrade from dual core AMD to Intel Quadcore... pRiceless!

  9. #9
    Registered User
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by fonis View Post
    I'm thinking of putting together
    2x 1GB sticks of G.Skill DDR2 800's, their F2-6400NQ's
    with a
    GIGABYTE GA-M61P-S3 AM2 Socket Nvidia GeForce 6100 AMD Mobo

    Anyone have any experience with their possible (or lack thereof) compatibility?

    Thanks!
    i just built this system:
    ga-m61p-s3
    g.skill ddr2-800 (f2-6400cl5-1gbnq) (2 x 1gb sticks)
    amd athlon 64 x2 4000+ "brisbane" (2.1ghz)

    i bumped up the fsb to 230 (from 200 stock with the 10.5 multiplier) and added .05v to the cpu & memory... been running fine. memory is running at 401.00mHz while the core speed is 2406mHz

  10. #10
    Registered User
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    30
    Asus Crosshair motherboard, BIOS 804.

    Stable with two F2-6400CL4D-4GBPK kits for a total of 8GB at the rated timings of 4-4-4-12. Tested for three days with Memtest86 v3.3 and two days of Prime95. Have not tried overclocking as of yet.

    Memtest86 3.4 seems to have a compatibility issue with this motherboard. Regardless of the type or brand of RAM would error out at 21%.

  11. #11
    Xtreme Member
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    178
    F2-8500CL5D-2GBPK | Abit AX78 | AMD 770 | 800 mhz max in bios with X2 6400+, but runs 4-4-4-12 @1.9v @ 800 perfectly. first boot defaults to 1.8v, 5-5-5-15 @ 800 no problem.
    LCB9E 0641 APMW @3100 1.65V Decapped ~50c orthos load, TDX+House Rad (passive!)+Eheim 1250, Abit AX8, 2*1gig Crucial PC4000 @ 221 3-3-3-8-1T

    X4 940BE @ 3640 @1.475, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, 4x G.Skill F2-8500CL5D-2GBPK @ 1110mhz 5-5-5-15 @1.8v, 3870XT

  12. #12
    Registered User
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    25
    F2-6400CL4D-2GBPK on Abit AX78/AMD 770chipset-------NO BOOT
    F2-6400CL4D-2GBPK on EPOX Optimus EP-AD580 XR--------Working perfectly!!!
    Abit AX78
    AMD Athlon x2 6400+ @ 3380Mhz (13x260)
    2x1GB Kingston Value Ram PC2-6400 @ 846Mhz
    500GB Seagate SATA2 32MB
    Sapphire x1950GT @ Pro
    Hiper 580W PSU

  13. #13
    Xtreme Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    UK, a small place with a big heart
    Posts
    273
    F2-8500CL5D-4GBPK DDR2-1066 G.Skill RAM

    On ASUS M3A32-MVP Deluxe and Phenom 9850BE

    1st boot at DDR2-800 and 5-7-7-23 - Needs to be manually set in BIOS to DDR2-1066 and 5-5-5-15 and also increase VDimm to 2.10v.

    Will then run at rated speed.
    Phenom II 940BE (CACVC AC 0850BPMW) @ 3.8Ghz (1.475v) on Custom h2O
    ASUS M3A79-T Deluxe - BIOS v0703 - HT @ 1.8Ghz / NB @ 2.2Ghz / PCIE @ 100Mhz
    2 x 2GB G.SKill PC2-8500 RAM @ 5-5-5-15 2T (Unganged) | 2 x GeCube HD4850's CF @ 700/1150
    2 x 160GB Samsung Spinpoints (RAID-0) | 1 x 320GB Seagate 7200.10 (JBOD)
    Thermaltake Toughpower 750W PSU | Samsung 206BW 20" LCD Screen
    Vista Home Premium 64-bit SP2 / Win7 Ultimate Beta 64-bit

    ========================================
    ========================================
    3DMark Vantage Score = P13403 - http://service.futuremark.com/compare?3dmv=791574
    3DMark06 Score = 20027 - http://service.futuremark.com/compare?3dm06=9996881


    ========================================

    My External LCS Mod - http://s91.photobucket.com/albums/k2...t=1f046259.flv

    ========================================


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •