Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 25 of 52

Thread: GA-965P-DS3 new beta BIOS F4a

  1. #1
    Team ID - Indonesia
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Jakarta - Indonesia
    Posts
    832

    GA-965P-DS3 new beta BIOS F4a

    just received new BETA BIOS F4a for Gigabyte GA-965P-DS3.
    Please use at your own risk !

    Download here

  2. #2
    Xtreme Owner Charles Wirth's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    12,374
    Thanks link.
    Intel 9990XE @ 5.1Ghz
    ASUS Rampage VI Extreme Omega
    GTX 2080 ti Galax Hall of Fame
    64GB Galax Hall of Fame
    Intel Optane
    Platimax 1245W

    Intel 3175X
    Asus Dominus Extreme
    GRX 1080ti Galax Hall of Fame
    96GB Patriot Steel
    Intel Optane 900P RAID

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    54
    Changelog?

  4. #4
    Fused
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Malaysia
    Posts
    2,789
    Thanks...

  5. #5
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Telford,west mids UK
    Posts
    724
    Any good?

  6. #6
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    534
    can someone rehost it somewhere else besides geocities
    or even put it up as an attachment here if possible

    already exceeded it's limit
    Rehabilitation for memory addicts

    Intel Core 2 Duo E6300 ES | Gigabyte GA-965P-DS3 | Thermalright XP90C | 2 x 512MB Corsair XMS5400UL | 256MB GeCube x1800xl

  7. #7
    Xtreme Member
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Pistoia - ITALY
    Posts
    182

    SORRY 4 THE ENGLISH

  8. #8
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    In Denmark on a small peice of rock :D
    Posts
    116
    Anybody who have tried the new bios and can tell a difference ?

  9. #9
    Registered User
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Ashford UK
    Posts
    30
    Quote Originally Posted by mikael999
    Anybody who have tried the new bios and can tell a difference ?

    No,still no mem/dividers

  10. #10
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    534
    Quote Originally Posted by vkbms
    awesome thanks
    Rehabilitation for memory addicts

    Intel Core 2 Duo E6300 ES | Gigabyte GA-965P-DS3 | Thermalright XP90C | 2 x 512MB Corsair XMS5400UL | 256MB GeCube x1800xl

  11. #11
    Xtreme Addict
    Join Date
    May 2006
    Posts
    1,315
    Thanks! Wonder what changed? Hopefully the RAID issues...

  12. #12
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    320
    and guaranteed 450fsb+/3.6ghz on all 6400's

  13. #13
    Xtreme Addict
    Join Date
    May 2006
    Posts
    1,315
    Hey LESTAT?!?!?! Why don't you load up this new F4a BIOS and check the PIO/IRQ crap that you're experiencing?

  14. #14
    Xtreme Mentor
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    3,080
    Does Lestat have some issues with forum members or something?

    (not starting a flame war, just curious)

  15. #15
    Xtreme Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Durham, NC
    Posts
    449
    Quote Originally Posted by Richard Dower
    Does Lestat have some issues with forum members or something?

    (not starting a flame war, just curious)
    Lestat is a little abrasive, but I've seen worse.
    BIOSTAR TP67B+ | RPP 750W
    Core i5-2500K @ 4.7 GHz | TRUE
    256GB Samsung 840 Pro | X-Fi Titanium
    16GB G.Skill Ripjaws X | Sapphire HD 7950 3L

  16. #16
    Xtreme Addict
    Join Date
    May 2006
    Posts
    1,315
    Quote Originally Posted by Richard Dower
    Does Lestat have some issues with forum members or something?

    (not starting a flame war, just curious)
    No flaming here...in fact I find most of Lestats posts to be very informative. I was planning on RAID0ing my 2 new WD74ADFD's on my DS3 and he brought up that there are issues with PATA optical drives when you do this.

    I was hoping this BIOS could solve those issues.

    I'll find out tomorrow as my retail E6600 will be in my hands tomorrow!!!!

    Woohoo!!!

  17. #17
    Xtreme Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    121
    If anyone can comment on the IRQ and x9 multi issues after flashing I'd appreciate it.

  18. #18
    Xtreme Mentor
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    3,080
    Brahmzy...may i ask what firmware comes with your Raptors?, and the manufacture date?, if you have such info to hand.

  19. #19
    I am Xtreme
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    SiliCORN Valley
    Posts
    5,603
    Quote Originally Posted by aldamon
    Lestat is a little abrasive, but I've seen worse.

    heheh im a bastard and dont you forget it!!

    lol

    im not so bad when things are good. but when things are bad i can get ugly.



    i'll try this bios on lunch here in about 15 minutes and report back.

    gigabyte has denied any wrong doing by putting the majority of the hardware on 2 IRQ's so that right there,they fell back down the technical latter when they said that to me. thats just idiotic.

    anyways im happy to test and let everyone know.
    "These are the rules. Everybody fights, nobody quits. If you don't do your job I'll kill you myself.
    Welcome to the Roughnecks"

    "Anytime you think I'm being too rough, anytime you think I'm being too tough, anytime you miss-your-mommy, QUIT!
    You sign your 1248, you get your gear, and you take a stroll down washout lane. Do you get me?"

    Heat Ebay Feedback

  20. #20
    Xtreme Addict
    Join Date
    May 2006
    Posts
    1,315
    Quote Originally Posted by Richard Dower
    Brahmzy...may i ask what firmware comes with your Raptors?, and the manufacture date?, if you have such info to hand.

    Sure - they're just sitting here doing nothing...

    MDL: WD740ADFD - 00NLR1
    DATE: 10 MAY 2006
    DCM: HBCA2AB

    Both are the same...and I even recieved my two $30 rebate checks in the mail 2 weeks ago. That's how friggin' long I've been waiting to build this dang Conroe box.

  21. #21
    Banned
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    309
    Can you set the memory below 1:1 yet?

  22. #22
    Xtreme Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    WI
    Posts
    225
    Quote Originally Posted by Lestat
    heheh im a bastard and dont you forget it!!

    lol

    im not so bad when things are good. but when things are bad i can get ugly.



    i'll try this bios on lunch here in about 15 minutes and report back.

    gigabyte has denied any wrong doing by putting the majority of the hardware on 2 IRQ's so that right there,they fell back down the technical latter when they said that to me. thats just idiotic.

    anyways im happy to test and let everyone know.
    Actually ACPI handles multiple devices on the same IRQ very well. This is a common occurance with windows xp.
    Silverstone CW02 HTPC Chassi
    Q6600
    2 x GB Mushkin PC1066
    GA-X38-DQ6
    Scythe Ninja Rev B
    3WARE 9650SE 4Lane RAID Controller
    1xRAPTOR 150GB
    4x500GB 1.5TB RAID 5 ARRAY
    8800GTS(G92) 512MB
    700Watt Thermaltake Modular PSU

  23. #23
    I am Xtreme
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    SiliCORN Valley
    Posts
    5,603
    im not talking about multiple devices, im talking multiple resource hungry devices. multiple usb hubs/port, video and lan all on one IRQ.
    you can tell things aint right when your mouse starts dragging.


    here's a new piece for us E6600 owners.

    START RAISING THAT FSB PAST 400!!!!
    new bios.... new speeds.......

    *edit* maybe not lol

    410 in the bios bootable. but no higher. 415 via windows and im out of time gotta head back to work.
    it aint much but its a start
    Last edited by Lestat; 08-01-2006 at 10:16 AM.
    "These are the rules. Everybody fights, nobody quits. If you don't do your job I'll kill you myself.
    Welcome to the Roughnecks"

    "Anytime you think I'm being too rough, anytime you think I'm being too tough, anytime you miss-your-mommy, QUIT!
    You sign your 1248, you get your gear, and you take a stroll down washout lane. Do you get me?"

    Heat Ebay Feedback

  24. #24
    Xtreme Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    179
    New bios hasn't done nothing for me looks like i am going to have to wait a little longer for the bigger overclock
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    I7 920 DO 3.3Ghz 1.09V (Still clocking) 3910A313
    TRUE Black 2*Xilence 120 Push Pull
    Gigabyte UD5 F8 Bios
    6GB Patriot Viper 1600 7-7-7-24-1T
    Saphire HD4850
    Enermax Noisetaker 600W
    Coolermaster ATCS 840
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  25. #25
    I am Xtreme
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    SiliCORN Valley
    Posts
    5,603
    only thing i saw physically int he bios was the addition of the cpuid lock at 3. for legacy os's.
    or have i just not payed any attention to that from the F3 bios.

    i hit 410 then the system would reboot and NOT turn off this time it would just cycle the pre-post stages where your cdrom's cycle. but thats all.
    so ill have to reset the cmos tonight when i get home. which entails swpaping ram out.
    but my ocz stuff showed up so ill swap with that and see how well it does.

    as for anything else, i imagine it was just some slight issues resolved.
    i will have to reload to check the IRQ situation i believe.
    which i dont mind,
    give me a chance to set raid again to check the PIO mode thingy also.
    "These are the rules. Everybody fights, nobody quits. If you don't do your job I'll kill you myself.
    Welcome to the Roughnecks"

    "Anytime you think I'm being too rough, anytime you think I'm being too tough, anytime you miss-your-mommy, QUIT!
    You sign your 1248, you get your gear, and you take a stroll down washout lane. Do you get me?"

    Heat Ebay Feedback

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •