Search:

Type: Posts; User: ginfest; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. I was at the local MC this AM. I bought the...

    I was at the local MC this AM. I bought the Sabertooth Z77 but there were no 3570/3770. The salesman said Sunday 29 April they will be available. He said it was posted out back that they would have...
  2. Replies
    90
    Views
    178,447

    Sticky: Thanks, nice bit of info :)

    Thanks, nice bit of info :)
  3. Replies
    3
    Views
    1,310

    Same here, it stays at CAS8 on first boot after I...

    Same here, it stays at CAS8 on first boot after I set it, the reads CAS4 after the first sleep/wake-up cycle and until I reboot again!
    BIOS 1611
  4. Replies
    1,895
    Views
    453,399

    Ah, good catch! I just tried to install the...

    Ah, good catch!
    I just tried to install the latest version and couldn't even get it to run (Vista X64/SP2)
    Besides, if Probe could read those on this board, Everest, HW Monitor, etc should also be...
  5. Replies
    1,895
    Views
    453,399

    I'd like to know that also, I couldn't find those...

    I'd like to know that also, I couldn't find those readings when I tried Asus probe and also could see how to get them in the options? I'll reinstall the latest version and see what I can come up with.
  6. Replies
    1,895
    Views
    453,399

    Unfortunately, I haven't found any program that...

    Unfortunately, I haven't found any program that does monitor those voltages:(
    Even Asus' own utility doesn't do it.
    I'd imagine the sensor chip used on the board can't monitor those or isn't wired...
  7. Replies
    28
    Views
    2,325

    My P6T Deluxe V1 did have S3 problems with the...

    My P6T Deluxe V1 did have S3 problems with the original BIOS, aggravating to no end!
    I have to say that since the 12xx series BIOS the problem is gone for me, currently running 1403 and S3 works, my...
  8. Replies
    13
    Views
    6,324

    So try say 1.35 from 1.33 vcore and increase...

    So try say 1.35 from 1.33 vcore and increase QPI/VDimm (Asus VTT)to 1.375 from 1.35? I'll try those out for a few days. I thought 1.35 was the upper "safe" limit for QPI so I've never tried higher....
  9. Replies
    13
    Views
    6,324

    Thanks for the info. I'm even more confused as to...

    Thanks for the info. I'm even more confused as to how LinX could run 3+ hours/50 iterations and never crash? Weird, will extend vcore and try it out.
  10. Replies
    13
    Views
    6,324

    i7 OC-random error 0x124

    I keep getting a random BSOD with stop error "0x124"
    There is no associated header with it, it has happened during games and when browsing. No rhyme nor reason:)

    My i7 920 is at 20x180 (HT on,...
  11. Replies
    1,834
    Views
    433,624

    Same chip here :) I'm not sure how "old" these...

    Same chip here :) I'm not sure how "old" these are, got mine the second week of release.
    Currently running at 19x200=3.8 +Turbo, HT on
    1.35 Vcore, 1.35 QPI/VDIMM (VTT), the rest on Auto
  12. Replies
    1,895
    Views
    453,399

    You can plug all the individual small wires to...

    You can plug all the individual small wires to it, the power on, reset, hd and pwr leds, etc, rather than try to plug each one into the board! Great for those with fat fingers and bad eyesight ;)
  13. Replies
    11
    Views
    976

    On mine I had ACHI set in the BIOS and Vista...

    On mine I had ACHI set in the BIOS and Vista automatically installed the drivers, if you do RAID you need to install the Intel Matrix Manager software.
    For the JMicron, I only use it as IDE-Vista...
  14. Replies
    11
    Views
    976

    When I installed Vista Ultimate it found...

    When I installed Vista Ultimate it found everything and installed all drivers. Vista has that ACPI driver already, if you d/l the one from Asus site you wil find that the vesion number is actually...
  15. Replies
    10
    Views
    4,753

    Yes I am seeing the same behaviour, both in XP...

    Yes I am seeing the same behaviour, both in XP and now in Vista. If you set "S1" the video will "sleep" but the machine still runs and the fans still spin. It does resume instantaneously though. If...
  16. Replies
    34
    Views
    2,203

    Flashed to 0910 from 0711, no problems noted,...

    Flashed to 0910 from 0711, no problems noted, still clocking 8x400 1.375 which of course droops to 1.33 or so under load.
  17. Replies
    5,112
    Views
    933,320

    I'm running mine at 8x400=3.2G 1.375 vcore set in...

    I'm running mine at 8x400=3.2G 1.375 vcore set in BIOS (711) whichs droops to actual 1.34 or so under load. With all the PM settings enabled (C1E, TM, EIST, Speedstep) at idle CPUz shows vcore at...
  18. Replies
    5,112
    Views
    933,320

    Just a quick note, BIOS 711 did "cure" the...

    Just a quick note, BIOS 711 did "cure" the double-boot for me, no other changes noted. I'm still running at 8x400 as I don't want to lose perf with the strap probs and none of my programs or games...
  19. Replies
    9
    Views
    1,059

    I bought the Gskill HZ 6400 and the board booted...

    I bought the Gskill HZ 6400 and the board booted right up even though it came with BIOS 40x something! Right now at PC800 4-4-4-10 2.0 and no problems to report.
  20. Replies
    105
    Views
    5,735

    Poll: Another OCZ 520W Powerstream here, built the...

    Another OCZ 520W Powerstream here, built the system in Nov. '05 and no probs so far, no adj needed.
  21. Replies
    26
    Views
    1,547

    The instructions are wrong! "right-click" the...

    The instructions are wrong! "right-click" the 0000 "folder" and "New" "DWORD" then name this value either of the above, if you want both D3D and OGL, make separate new DWORD values. Then right-click...
  22. Replies
    714
    Views
    102,953

    My timings aren't as good as some here but...

    My timings aren't as good as some here but running 250 1/01 3-3-3-7 2.7 vdimm, my Opteron is at 2500, 1.35(*104%) vcore and has run P95 x2 for 8 hours, Super Pi x2 32M and I've done a good 6 hours...
  23. Replies
    714
    Views
    102,953

    After a week at 240 1/01 3-3-2-7 I just kicked...

    After a week at 240 1/01 3-3-2-7 I just kicked mine up to 250 1/01 and had to go to 3-3-3-7 timings. My eventual goal is to get my Opty 170 to 2600 hopefully the ZX will still function at 1/01
    I'm...
  24. Sticky: I'm runing DEP on mine for all programs. I have...

    I'm runing DEP on mine for all programs. I have just done a fresh install after upgrading to the hw in my sig, installed and ran Acronis, no probs.
    I've noticed on mine that WinXP/SP2 will note...
  25. Replies
    714
    Views
    102,953

    Folks I had to come back to this thread to...

    Folks I had to come back to this thread to rescind my eartlier post and apologize for my frustration. I researched and changed some settings and have been testing at 240 1/1 for the past day....
Results 1 to 25 of 28
Page 1 of 2 1 2