Search:

Type: Forum Threads; User: Fritz_the_germ; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

    • Replies: 2
    • Views: 2,626
    Last Post: 04-07-2017 03:24 AM
    by Fritz_the_germ  Go to last post

    Forum:
    Nvidia

  1. How to update my GA-X79-UD5 to PCIe 3.0 ?

    Started by Fritz_the_germ, 04-07-2013 11:55 PM
    • Replies: 2
    • Views: 749
    Last Post: 04-08-2013 11:09 AM
    by Fritz_the_germ  Go to last post

    Forum:
    Intel

  2. Dishonored crashes after "press any key"

    Started by Fritz_the_germ, 10-27-2012 01:21 AM
    • Replies: 3
    • Views: 4,315
    Last Post: 01-19-2013 11:23 AM
    by Fritz_the_germ  Go to last post

    Forum:
    PC Gaming

  3. Windows has to load files after memory oc

    Started by Fritz_the_germ, 08-31-2012 09:42 AM
    • Replies: 2
    • Views: 369
    Last Post: 09-01-2012 12:04 AM
    by Fritz_the_germ  Go to last post

    Forum:
    Intel

  4. Can't oc my RipJaws-F3 on the X79-UD-5

    Started by Fritz_the_germ, 08-26-2012 12:10 PM
    • Replies: 3
    • Views: 402
    Last Post: 08-26-2012 12:52 PM
    by Fritz_the_germ  Go to last post

    Forum:
    Intel

    • Replies: 4
    • Views: 3,329
    Last Post: 12-05-2011 07:51 AM
    by spoolindsm127  Go to last post

    Forum:
    Intel

  5. What says an Intel batch code ?

    Started by Fritz_the_germ, 08-31-2011 09:21 AM
    • Replies: 3
    • Views: 929
    Last Post: 08-31-2011 11:03 AM
    by Viss  Go to last post

    Forum:
    Intel

    • Replies: 0
    • Views: 944
    Last Post: 08-15-2011 08:23 AM
    by Fritz_the_germ  Go to last post

    Forum:
    Intel

    • Replies: 6
    • Views: 2,749
    Last Post: 07-03-2011 01:33 AM
    by Fritz_the_germ  Go to last post

    Forum:
    Intel

    • Replies: 5
    • Views: 1,189
    Last Post: 03-30-2011 06:52 AM
    by [XC] gomeler  Go to last post

    Forum:
    ATI

  6. Randomly atikmpag.sys-bsod

    Started by Fritz_the_germ, 02-21-2011 02:37 PM
    • Replies: 4
    • Views: 1,653
    Last Post: 03-01-2011 12:42 PM
    by Fritz_the_germ  Go to last post

    Forum:
    ATI

  7. Can´t run both GPUs@735 MHz

    Started by Fritz_the_germ, 05-01-2010 06:44 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 27
    • Views: 1,926
    Last Post: 05-04-2010 10:34 AM
    by Fritz_the_germ  Go to last post

    Forum:
    ATI

    • Replies: 4
    • Views: 684
    Last Post: 04-14-2010 01:43 PM
    by Fritz_the_germ  Go to last post

    Forum:
    Intel

    • Replies: 6
    • Views: 4,943
    Last Post: 12-27-2009 05:49 PM
    by Brick  Go to last post
  8. Max. voltage to the G.Skill 9600 5-5-5-15

    Started by Fritz_the_germ, 03-16-2009 09:59 AM
    • Replies: 3
    • Views: 1,795
    Last Post: 03-17-2009 10:16 AM
    by Alien Grey  Go to last post
Results 1 to 15 of 15