PDA

View Full Version : installing Windows on Raptor



bullet2urbrain
03-11-2006, 10:59 AM
Hey all,

its been a while but i tried to install windows (XP Pro SP2) on my Raptor.. but it kept giving me a BSOD.... finally after like 2 hrs of Overclocking and tinkering i just quit it and installed the OS back on my IDE 250gig.. well im running low on storage so i want to get XP on the Raptor.(which is only used for games) is there anything i should know about installing it on an Nforce4 board? do i have to mash F6 to install the RAID drivers i didnt think i should have to but after it not working im not sure..


let me know.. thanks.

IYP
03-11-2006, 11:10 AM
um....please dont tell me you were trying to install overclocked...because thats what it sounds like

bullet2urbrain
03-11-2006, 11:14 AM
nope.. stock as stock can be.

BrokenWall
03-11-2006, 12:36 PM
yes i always recommend doing the RAID install w/ F6, it just makes sure all the things are worked out, even if your only running one drive.

nn_step
03-11-2006, 01:41 PM
Easy, you didn't lock the PCI clock

bullet2urbrain
03-11-2006, 02:48 PM
umm i'd say that i did lock the PCI Clock .. cuz its already locked.. and locked WHEN i do overclock.


and i dont have a floppy drive so doing the F6... will i run into any probs... im going to be doing this tomorrow thanks for replies

nn_step
03-11-2006, 02:54 PM
if you don't have a floppy drive, go to compusa and buy a cheap floppy drive for $5

bullet2urbrain
03-11-2006, 03:14 PM
i work at compusa.. and i refuse to put that junk in my system.. i'll have to use my Flash drive

nn_step
03-11-2006, 03:20 PM
how about a nice safe USB floppy drive?

[XC] moddolicous
03-11-2006, 04:12 PM
I dont see why he has to use a floppy drive to install on his raptor, but I have yet to install an OS on a sata drive. Only things I can think of:
1) Check if the sata ports on the motherboard are locked or unlocked
2) Are you using the 1st port?

bullet2urbrain
03-11-2006, 04:39 PM
Yes they are locked. and Yes im using SATA0... it is also SATA 150 not 300 not that it should make a difference