PDA

View Full Version : Is QMC set up like Rosetta?



PFOUR
11-16-2006, 12:43 PM
Is QMC set up like Rosetta?
Does it run without hitches as most of the time my machines don't get touched for a week or so?
Am I wasting my time with Intels on it?
I'm going to keep most power on SOB since I like the fact it never gives me any problems but would like to contribute somewhere else.
I haven't got the power to hold off Helheim in SOB so I might as well use some elsewhere.
I'm looking for something trouble free though, and without the BS that went with Rosetta.

[XC]thewildblue
11-16-2006, 01:13 PM
Just run the opty client same as rosetta. You get long WUs from time to time.....say 50-100 hours every now and again.

Most of my farm is remote so I dont really like to spend time monitoring and QMC seems fine for the job.

Ive got just about everything there at the moment until we get number 1 and a good buffer. There is a challenge at the moment in the form of planet3d who are climbing very fast but apparently this is a race to 2 million....lets wait and see.

With a DX@around 2.8 without the HT tweak you should RAC in around 1200. With HT quite a bit more. PM me if you dont know HT tweak.

Be good to have you onboard.

PFOUR
11-17-2006, 01:01 PM
Where can I download the P4 Optimised client or patch?

[XC]thewildblue
11-17-2006, 01:18 PM
Give this a try I have uploaded for you

http://www.thegin-house.com/pics/opty.zip

PFOUR
11-17-2006, 01:44 PM
Thank you, wouldn't want to run without that!

[XC]thewildblue
11-17-2006, 01:45 PM
No probs glad it worked.

PFOUR
11-17-2006, 01:59 PM
Got a pretty good P4 running it for now, we'll see how it goes.

[XC]thewildblue
11-17-2006, 02:05 PM
Make sure that bench is good....;-)

PFOUR
11-17-2006, 02:26 PM
4510 14701

[XC]thewildblue
11-17-2006, 02:34 PM
Nice work,now thrape those stats, come get some pie......!!!

[XC] riptide
11-21-2006, 01:26 PM
4510 14701
Does anyone know whether Northwoods or Prescotts are better clock for clock on this. Have the coice of running either, a 3.4 northy or 3.2 Prescott ES. The prescott lets me run Higher FSB though.

PFOUR
11-21-2006, 01:38 PM
Don't know about the northwood prescott thing but,
I have a 3.2 prescott at 4.0 ghz and a 3.8 at 4.0 and they both score pretty much the same in the first figure but the higher FSB 3.2 scores higher in the second figure.
My 3.2 is beating my 3.8 when they both run at 4.0.

[XC] riptide
11-21-2006, 04:25 PM
Nex t Question... free-dc stats? Will this be ok with my name 'riptide' or do I need to find out my ID?

PFOUR
11-21-2006, 10:07 PM
You'll need your ID
It's stated quite clearly on your account page at QMC

[XC] riptide
11-22-2006, 02:14 AM
You'll need your ID
It's stated quite clearly on your account page at QMC
Already sorted. Last post was thinking aloud. :toast: