PDA

View Full Version : Fastest Macintel in the world!!



MustardTheoRy
08-23-2006, 02:03 AM
http://img219.imageshack.us/img219/9980/e6600275xbenchku9.th.png (http://img219.imageshack.us/my.php?image=e6600275xbenchku9.png)

dinos22
08-23-2006, 02:07 AM
LOL good one

why not stick a Kentsfield in there :)

MustardTheoRy
08-23-2006, 02:08 AM
damn dinos your quick :p:

ArcTan
08-23-2006, 02:22 AM
damn dinos your quick :p:his wife said the same thing :p:

NoPeace
08-24-2006, 05:03 PM
his wife said the same thing :p:

Lol :hump:

NoPeace - out

whoodiestyle
08-24-2006, 05:20 PM
his wife said the same thing :p:


haahaahah

Cornelious0_0
08-24-2006, 05:32 PM
Wow...very very nice indeed.

WesM63
08-24-2006, 05:45 PM
thats pretty pimp. More info on it plz!

Celeron Gamer
08-24-2006, 06:50 PM
How did you OC it?

selectodude
08-25-2006, 09:26 AM
It's a hackintosh.

On that note, I think that the Mac Pro would own it in apps like FCP and Logic.

rob725
09-06-2006, 10:01 PM
It's a hackintosh.

On that note, I think that the Mac Pro would own it in apps like FCP and Logic.

I'm not so sure. Not many programs take full advantage of the four cores yet, and with that overclock and less core overhead, that would be a pretty quick mac.

In this fcp rendering benchmark, the Mac Pro was just as fast with two of its cores disabled.

http://www.anandtech.com/mac/showdoc.aspx?i=2816&p=16

On the other hand with the Pro, you could render and use the other two cores to encode.

How well does the hackintosh work?

ugp
09-09-2006, 06:54 AM
Damn my MacBook only scores 71.14 on CPU.

ugp
09-09-2006, 06:56 AM
It's a hackintosh.

On that note, I think that the Mac Pro would own it in apps like FCP and Logic.
I think your right! I would be curious to see how it ran XP and benched...

Charles Wirth
09-09-2006, 09:31 AM
XEON 5080 (3.73Ghz) enabled Mac Pro.

AcUaViVa
09-10-2006, 12:28 AM
it's easy to use mac & windows in same pc?

*fugger i send a mp to you about your mac pro