PDA

View Full Version : G5 IC's on DDR2 RAM



Pete
07-05-2006, 04:21 PM
Found some new RAM for my new rig.

It seams it has G5 IC on this DDR2 RAM

Anyone know much about these IC's?? I know DDR is new so i though i ask probs a silly question

nn_step
07-05-2006, 04:44 PM
can we get a picture of the IC please

Pete
07-06-2006, 01:58 AM
I haven't bought it yet. I found the ram online. Supertalent 2Gb PC8000